torstai 31. joulukuuta 2020

Luovia voimia vuodelle 2021!

Lipsuttelin menemään aika liukasta Linnalanperäntietä kynttilälyhty kädessäni. Läksin viemään sitä tuonne tienpäähän Kastellintien varteen. Näin halusin toivottaa kyläläisille hyvää uutta vuotta, pienellä elävällä lyhdyllä.

Tie oli kaunis kulkea, sillä naapurit ovat laittaneet parastaan eri värisiä jouluvaloja pihoillensa, jopa eläviä lyhtyjä sinne tänne. Toivoin näkeväni myös ilotulitusta. Ympärillä paukkui kuin sota olisi. Valoja välähteli kuin elosalamoita, mutta ilotulitusta en nähnyt. Taivas oli sankassa pilvessä. 

Kun pääsin kujan päähän ja asetin siihen kynttilälyhtyni, kuulin hiissaavaa ääntä ja laulun hyrinää isommalta tieltä. Enhän voi ihan hiljaa olla, joten kysyin tulijoita. Isä ja äiti potkurilla olivat liikkeellä, kummankin kyydissä lapsi. Iida-tyttö se laulaa hyräili. Toivotimme uudenvuoden tulevaksi ja pyysin Iidan jatkavan hyräilyä. Sen hän tekikin. Oli mukava tavata!

Tulin kotiin ja iltapalaksi tein nuudelista ja kinkun viimeisestä palasesta, kuinkas muuten, vähän arkisen aterian, mutta taidan ottaa siihen päälle brandylasin ja pohjalle vähän kullan väristä. Näin toivotan uuden vuoden tulleeksi! Hyvää Uutta Vuotta kaikille lukijoilleni! 

3 kommenttia:

 1. Vuosi vaihtui ja onneksi ennen kovempia pakkasia sataa höyhenenkeveää lunta kasvien suojaksi! Olkoon ruusuvuosi 2021 kukkaisa ja runsas meille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos kuluneen vuoden mukavista blogipostauksista.
  Oikein Hyvä Uutta Vuotta 2021!

  VastaaPoista
 3. Olen henkilö, joka myöntää lainoja tarvitseville, tarjoan paikallisia ja kansainvälisiä lainoja. En pyydä paljon asiakirjoja, vain rehellisyyttä ja luotettavuutta. Ota yhteyttä tänään ja kerro minulle, kuinka paljon haluat lainata. Olen valmis tyydyttämään asiakkaani 24 tunnin kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Jos olet kiinnostunut, voit kirjoittaa meille vain whatsappilla tai sähköpostilla:

  WhatsApp: +33752366330
  Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!