maanantai 17. tammikuuta 2011

Asteroidit Rosa ja Rosengard

Kuvassa villiruusu Espanjasta Santiago-polun varresta

 

Tietenkin minä yhdistän ruusutarhaani astrologian.  Yksi vastaus tuohon, miksi kummassa olen saanut päähäni perustaa ruusutarhaa ja jopa ruusutarhakahvila päämääränä, voisi piileä juuri astrologiassa ja tähtikartallani.

 

On olemassa asteroidit  nimeltä ’Rosa’ ja 'Rosengard.

 

Asteroidit, jotka kulkevat tuossa Marsin ja Jupiterin välimaastossa, ovat kiehtoneet astrologeja. Ajan mittaan he ovat huomanneet, että niillä on myös oma energeettinen vaikutus muihin planeettoihin ja sitä kautta meidän kaikkien syntymäkarttaan ja sitä mukaan myös tähän hetkeen. Astrologit tuudittautuvat usein siihen tietoon, minä aikakautena noita asteroideja on löydetty ja sen mukaan osoittavat niille tietyn merkityksen. Esim. Kheiron, haavoittuneen parantajan ’planeetta’, joka löydettiin juuri sellaisina aikoina, jolloin vaihtoehtoiset parannuskeinot nousivat esiin ja alkoivat ’kilpailla’ lääketieteellisen tekniikan kanssa. 

 

Tuo pieni Rosa-asteroidi on syntymäkartallani kolmen asteen yhtymässä Kheironiini Skorpionissa huoneessa 11. Huone 11 ilmentää sosiaalista luovuutta ja erilaisuuden kunnioittamista. Eikö siis ruusutarha ja vielä enemmän ruusutarhakahvila siis ilmennä juuri erityistä sosiaalista luovuutta. Jep! Kheiron tuossa huoneessa on aika paikallansa, sillä oikeastaan olen aina törmännyt ihmisiin, joiden kautta olen saanut oppia erilaisia näkökulmia ja erilaisia kulttuureja. Viime vuosina olen ystävystynyt hyvin monien vaihtoehtohoitajien kanssa ja opiskellut jotakin itsekin. Kaikki se on pitänyt minun astrologisesti ’vetistä’ merkkiäni pinnalla ja tehnyt elämäni hyvin mielenkiintoiseksi. Rosa siinä Kheironin kyljessä ilman muuta ohjaa minua ruusujen maailmaan. Nyt kun kirjoittelen ruusujen maailmasta, huomaan kyllä, että ruusut ovat aina kulkeneet rinnallani tavalla tai toisella. En vain ole niitä huomannut tai en sitä, että niillä olisi mitään erityistä merkitystä elämässäni. Tämä kaikki on vain yhtäkkiä tupsahtanut kuin tyhjästä eteeni. 

 

Rosa ja Kheiron ovat molemmat neliössä Saturnukseen ja Plutoon, mikä antaa haastetta elämääni. Toisaalta kun syntymäkartasta on kyse, niin tämä haaste on aina ollut minun edessäni sitä tunnistamatta. Kun Kheironilla oli paluu kartallani, heräsin huomioimaan sen merkitystä ja sisältöä. Ja kun löysin ruusut ja Rosan, niin onhan jotakin tehtävä. Hyväksi onneksi niillä on sekstiili eli helppo, ilmava ja vapaa kuvio Marsiin, mikä auttaa asioiden toimeenpanossa. 

 

Rosengard eli ruusutarha-asteroidi on syntymäkartallani Kauriissa, vastuunkantajan merkissä. Mikäpä siinä. Jos jotain alkaa haaveilemaan, haaveellekin kasvaa velvollisuuksia, varsinkin kun siitä avoimesti täällä kirjoittelen. Aurinkokin on tällä hetkellä Kauriissa, joten jotakin osuu kohdalleen. Tämän pienen haave-asteroidini aspektit ovat iloisesti kolmiossa Marsiin ja sekstiilissä Rosaan ja Kheironiin. Lähteehän tässä mielikuvitus lentämään ihan kosmisiin asti! Kun Rosengard on vielä 2. huoneessa, persoonallisten voimavarojen ja taloudenpidon huoneessa, tulee tässäkin esille tietyt vastuut ja velvollisuudet. Itse arkinen todellisuus tästä haaveesta on edessä. Siihen tarvitaan vähän viitseliäisyyttä ja työtä, jopa rahaakin!

 

Rosengard-asteroidi on tällä hetkellä ajelehtimassa (peräytyvänä) tuolla Ravun merkissä, eli puhuttelee kovastikin minun stelliumrykelmääni, jossa on Aurinko, Venus, Merkurius ja Uranus. Rosa taas on tällä hetkellä Oinaassa, herättäjän ja toimeenpanijan merkissä. Joten ihan pakkohan tässä oli aloittaa jo jotakin. Aloitin tämän blogini.

 

Taivaan merkit ovat aivan selvästi ruusutarhani ja taivaanrannan maalarin puolella! 

 

Ei jukra sentään! Taidan liittää tähän erään tutun kipaleen ’ruusutarhasta’, pikkuisen jotakin järkevääkin (silmäniskuni)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!