tiistai 10. tammikuuta 2012

Ruusublogin Auringonpaluukartta


 Laitan tänne vielä kerran Ruusublogini syntymäkartan. Onhan se samalla kuitenkin ruusutarhaideani syntymäkartta. Sen alla on kartta tästä hetkestä, jossa on sama Aurinko, mutta muuta planeetat ja akselit ovatkin muuttaneet paikkaa kartalla kuten tuolla ympärillä taivaallakin. Se on Auringonpaluukartta.

 
Huomioin vähän toisenlaisia piirteitä näissä kartoissa. Syntymäkarttaani olen puinut, mutta en siinä tuota painotusta planeettojen sijoituksille. Näillekin löytyy omat nimensä. Syntymäkartalla melkein kaikki planeetat ovat sijoittuneet aamuun ja vielä salaisuudeksi yökartalle. Aamu sarastaa siinä oppimisen ja tutkimisen myötä (Merkurius), ja Aurinko on nousemassa 'ruusutarhassani'. Ja totta. Enhän paljoa vielä tiedä koko ruusutarhasta.

Tuota kuviota sanotaan ’Kimpuksi’. Hyvä nimi! Ruusukimppuja vaaseissa kovasti opin ihailemaan.
Kimppu kuitenkin kuvaa planeettojen keskittymistä, ja se tulkitaan päämäärähakuiseksi, tarkoitusperäiseksi ja tahdoksi. Aika osuvaa! Sekin, että siinä odotetaan toisten huomiota.


Nyt vuoden jälkeen Aurinkopaluu (Aurinko on samassa kohdassa kuin kartan syntymähetkessä eli Aurinko yhtymä Aurinko) muuttaa kartan kuviot aivan toisenlaisiksi. Siinä on tasoissa päiväalue ja yöalue (kartan ylä- ja alaosa). Myöskin planeetat ovat hajoittuneet nyt ympäri karttaa. Tämän kuvion nimi on ’Roiske’.  Ruusutarhan ideakin on kuin roiskaistu maailman kartalle. Roiskeen tulkinnasta kerrotaan, että oma sisäinen maailma kulkee vähän kuin virtojen mukana. Ei rajoja itsen (ruusutarhan) ja maailman välillä. Mukana on suurpiirteisyyttä, luottoa, riskin ottoja ja paljon myös oppositioita. Kyllä! Syntymäkartalla oppositio-kuvioita tuksin oli.

Oppositioista näkyvin Auringon ja Kuun oppositio. Miten käy ruusujen hoidon? Jupiterin ja Saturnuksen oppositio. Missä rajat ja aita, suunnitelmat? Marsin ja Uranuksen oppositio. Miten toimia muuttuvassa maailmassa? Eli haasteita riittää!

Nyt tarvittaisiin Emelian auringonkartta lukutaitoa. Hän on tehnyt minulle useitakin Auringonpaluukarttoja, mutta jätän tämän tähän auki, jotta voin sitä myöhemmin tarkastella lisää. Tiedn, että akseleiden merkitys on tärkeä. Niinpä minun tulee huomioida Nousumerkin uusi merkki, Rapu yhtyneenä Kuuhun ja tästä tulee mieleen nyt todellinen hoivapuoli tuolla puutarhassa kevään myötä. Enää ei unelmoida eikä haihatella! MC eli työnakseli oli vuosi sitten tulisessa Jousimiehessä, jolloin panin tuulemaan ideaa ja unelmaa. Nyt työnakseli on tulisessa Oinaassa. Toivottavasti sen toimeksi paneva voima auttaa minua luomaan sen mitä olen suunnitellutkin, eli sen kahvilan. Siinä ovat yhtymässä Vesta valonkantajana, ihan hyvä, ja parantaja Chiron.

Itse Rosa-asteroidi on resurssien huoneessa 2,  ja nyt on Horus ottanut huostaansa itse Rosengard-asteroidin siihen Marsin kupeeseen kodin huoneessa 4. Aika hyvin!

4 kommenttia:

 1. Siinähän on sulla ite Queen Elisabeth (Rosa Leijona, vähintäänkin kuninkaallinen:)
  yodin kärkenä,
  Pluto sekstiili Vesta,
  hoidettavana, huollettavana, rikkautena ja silmäteränä..

  Toinen yod tanssii sitten Rita Hayworthhia.. vissiin,
  eikun paaaljon niitä perhosia..

  VastaaPoista
 2. Ihanko totta! Kaksi Jodia! No johan löysit vertauksia!! Hulvaton Nikki! Kiitos perhosista!

  VastaaPoista
 3. Oi, on mahtava taito osata tulkita astrologisia karttoja. =)

  Mitähän miun karttani sanoisi tulevaisuudestani? =)

  Valoisaa päivää siulle h-huoneesta huolimatta. Olen siitä pahoillani kovin. =/

  *halitus*

  VastaaPoista
 4. Una, kyllä, astrologia on hyvin mielenkiintoista.
  Jos kurkistat minun toiselle blogisivustolleni 'Marsinkyydis',niin siellä on linkkejä lukuisille astrologeille, joilta voi tilata kartan ja sen tulkinnan, jos sinulla on tiedossa syntymäaika, paikka ja kellon aika.

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!