maanantai 23. tammikuuta 2012

Ruusuinen seikkailu 4

Kuva Ruusulaakson matkaesitteestä, linkki alhaalla.

Jospa se kolmas kerta toden sanoisi. Vuosi sitten eteeni ilmestyi mahdollisuus tutustua Bulgarian Ruusulaaksoon. Se pani vereni kohahtamaan. RUUSULAAKSO! Tuli tunne, että pääsisin itse ruusumaailman sydämeen. Ja Bulgaria muutenkin alkoi pomppimaan eteeni. Ilmoittauduin matkaan ja hehkuttelin sitä näissä blogeissani.Helmikuussa peruin matkani, koska mieheni terveydentila heikkeni. En tohtinut lähteä enää pitemmille matkoille.


Tarina jatkuu. Ilmoittauduin uudestaan lokakuussa tapahtuvaan Bulgarian matkalle. Sekin meni pieleen. Bulgariassa oli hankaluuksia, eikä matkalle ollut tarpeeksi lähtijöitäkään. Täällä talosta löytyi homesieni, jolloin minunkin oli keskityttävä aivan toisenlaiseen asiaan.

Nyt ilmoittauduin kolmannen kerran toukokuun lopulla tapahtuvalle Ruusulaaksomatkalle. Jeee!
Ja toissa päivänä tilasin jopa lentolipun. Aika jännästi nuo lippujen hinnat nousevat kevättä kohden. Yksi sai menopaluulipun Sofiaan 175 eurolla, minä maksoin 200 euroa ja eilen sen hinta oli jo 240 euroa.

Toivottavasti tämä matka onnistuu. Ainakin se on aloitettu seisahtuneella Marsilla, jolloin se pukkaa uusiin asioihin, uusiin alkuihin ja toimintoihin. Olen innoissani!

Uusin tässä linkin matkaesittelyymme.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa Leila! Olisinpa päässyt mukaan! Ehkä joskus.
  Rauni

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän tilanteesi Rauni, vaikka olisin toivonut sinut mukaani.

  VastaaPoista
 3. Kolmas kerta toden sanoo... ihanaa! Onnea matkallesi!

  VastaaPoista
 4. Vau,odotan innolla matkakuulumisia Ruusulaaksosta. Vai että tuollaisiakin on olemassa... :o

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!