lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulukalenterin 22. päivä, Raafael ja numero 22


Joulukalenterin 22. päivä, Raafael ja numero 22


Tässä kuvassa ei ole mitään 22, mutta se kuvaa 'elämän pyörää', mikä on lähtenyt uuteen sykliin Maya-kalenterin mukaan. Se on käynnistynyt myös valoa kantavaksi eilisen talvipäivän seisauksen myötä.

Nyt jos koskaan joulunaluspäivinä kannattaa heittää unelma tuonne tähtitaivaalle ja lentosuukko perään. Sillä luku 22 pidetään numeroista voimakkaimpana numerologian pohjalta. Sitä kutsutaan jopa Mahtavaksi Rakentajaksi. Tällainen luku tekee unelmista totta eli sen energia luo menestyksen mahdollisuuden.

Oikein hyvä luku tuon merkittävän päivän jälkeen 21.12, jolloin minullakin meni päivä häähumussa. Jäi tämänkin päivän kalenteri rakentamatta. Kun se maailma ei sitten loppunutkaan, niin on hyvä kokeilla tämän päivän onnen numeroa ja alkaa rakentaa päämääriä, tavoitteita ja unelmia. Puhkaistaan ideat eloon ja uskotaan omaan luovuuteen ja hengen rikkauteen.

Sanotaan, että luku 22 pitää sisällään luvun 11 eli sen inspiraation ja 2+2 joka tekee 4, lisää siihen käytännöllisyyttä ja maanläheisyyttä. Jos 4 oli rajallinen luku, niin 22 on rajoittamaton, mutta kurinalainen.

Eli mietipä hetki tulevaa, mitä voisit siihen satsata. Minä olen jo valmiiksi miettinyt ja iloitsin tuon luvun sisällöstä. Onnellisia ne hääparit, joita vihittiin eilen ja jotka heräsivät tällaiseen päivään. Hyvä aloittaa yhteinen vaellus.

Olisikin mukava tietää heitä, jotka ovat syntyneet 22. päivä jotakin kuuta, ovatko he eläneet onnellisten tähtien alla, saaneet ideansa kukkaan ja menestyneet. Sillä sellaisen numeron omistajann on syytä purkaa energiansa, muuten hän on kuin ’painekattila’, räjähtämispisteessä tai katkeroitunut ja hyvin turhautunut.

Kun luku 22 palvelee maailmaa käytännön tasolla toimien.

Sopinee niin hyvin tähän teemaan tuo Raafaelin nimi, joka on tietty hebreankielestä kotoisin ja tarkoittaa ’Jumala on parantanut’. Raamatussa nimetään myös yksi arkkienkeli Raafaelin mukaan.

En ole koskaan tavannut Raafael-nimistä miestä (jopa yhdellä naisellakin tämä nimi), mutta uskon enkeleihin.

Onnea siis kaikki Raafaelit!!

3 kommenttia:

 1. Hyvää Joulua sinulle! Sinulle on tunnustus blogissani;)

  VastaaPoista
 2. Jo edesmenneen kauniin Margaretha -tätini mies oli nimeltään Rafael. Hän oli muistini mukaan komea. He asuivat Haminassa. Tätini oli rajan takaa Karjalasta sotaa pakoon lähteneitä.

  Oikein Hyvää Joulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miri! Onpa mukava nähdä sinua täälläkin! Samoin, hyvää joulua ja sitä uutta vuottakin!

   Poista

Olen iloinen kommenteista!