perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulun jälkeen...

Kiitollisena tässä ajattelen jouluani!

Ainoa joulukukkani, lahjaksi tuodut tulppaanit


Koska jouluaattoa ei nyt vietettykään kotonani, jätin erään kauniin kuusen kaadon seuraavaan jouluun ja noukin vain pienen raippanan eteiseen vähän kuin symboliksi. Kissat eivät osanneet surra tuon elämyksen puutetta, sillä pelkään, että sisäkuusi olisi joutunut rankan tutkimisen kohteeksi.

Suurin ilo oli katsella pojantyttären silmiä ja tasajalkapomppimista. Melkein kolmivuotiaana hän jo ymmärsi paljonkin joulun merkityksestä: -Pukki toi niiiin paljon lahjoja, sanoi hän käsiään levitellen ihmetyksestä. 
Mutta ei tohtinut laulaa pukille saatikka syliin mennä tai kättä antaa. Hui!

Syvä ja hiljainen onni syntyy kuitenkin, kun perhe on koolla, kun sai kuunnella ja katsella heidän elämäänsä, olla mukana.

Kiitollisuus siitä, että jostakin rankoista vuosista on selvitty. Jokainen.

Hauskin ja hyvin varteenotettava lahja muiden joukosta oli tämä kissa. Liitutaulu johon voin muistutukset kirjoitella. Sisko kylläkin tuumi, että Ruusumuorin kahvilaan se on tarkoitettu. Luulen, että se on hyvä jo tässä tuvassani arkipäivän menoista muistuttamassa.


 Ja joululahjako tämäkin: Kuvien siirto suoraan tiedostostani toimii taas!!!!

Kuunneltiin pojan kanssa monenlaista musiikkia. Tässä Simple Man, Lynyrd Skynyrd, ei hassumpaa.


4 kommenttia:

 1. Ihanhan tuo taulu näyttää kahvilantaululta:) Lasten joulutemmellystä on niin mukava seurata. Tyttärenikin ilme oli melkoinen, kun mummo oli piilottanut rahakuoren päällystettyjen laudanpalojen sekaan...hih..on siinä mummoa naurattanut ja meitä nauratti myös mummon kujeet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ovat päällystetyt laudan palat? Mummoilla on noita kujeita. Minäkin 'unohdin' yhden joululahjan tänne, jotta Ruusunnupullani olisi puuhaa, kun tulee.

   Poista
 2. Lapset ja joulu - se ainoa oikea joulu. Ihanaa, että sait viettää sitä rakkaimpiesi kanssa! Onnellisia hetkiä jatkoonkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisi kauheata jos lapset alkaisivat boikotoimaan äitiä ja mummoa. Juuri lehdestä luin kauhutarinoita siitä. Pitää vain muistaa, ettei liikaa sotkeudu heidän elämäänsä.

   Onneksi meillä jo totuttiin aikaisemmin noihin sukupolvien välisiin arvoihin ja eroihin...

   Poista

Olen iloinen kommenteista!