maanantai 31. joulukuuta 2012

Jotakin parempaa vuodelle 2013!

Tarkoitan sillä 'paremmalla' kunnon kohentamista, ilon löytämistä ja idearikkautta lisää! Se taitaa vähän olla itsestä kiinni, mutta voi koitua muidenkin hyväksi. Näin haastan kaikki mukaan parempaan vuoteen!


Viime vuoteni kohokohtia oli tietenkin Ruusumuorin roolini kahvilayrittäjänä (Oma blogi). Sen puitteissa koin monta elämystä, suurimpana ehkä naapureiden ja kyläläisten myötävaikutuksen. En ollut osannut varautua sellaiseen.

Kahvilani oli pienessä vilja-aitassa
Noista hevosista enemmän tässä linkissä.

Toinen juttu oli talon kunnostaminen. Se oli revittynä ruman näköinen vielä viime kesän kahvilavieraittenkin kummasteltavana, mutta nyt siinä on uusi vuoraus ja laudoitus. Tupa tuntuu paljon lämpimämmältä.  Uusi eteinen vielä on ikkunoita ja ovea vailla, kuten myös etupiha vaatii kunnostamista. Enää ei tarvitse kuitenkaan  pelätä, että  eteinen niskaan romahtaisi.


Portaikolla Veikon tekemä varsiluuta ja Majuri siinä vahdissa. Kottikärryillä kärrään puita.

Kolmas juttu on kaksi pientä kissaani, Ruusa ja Majuri, joista kesän kuluessa kasvoi ihastuttavan ihmisläheisiä veijareita ja ovat kotiutuneet olotilaani todella hyvin. Heistäkin blogi Muorinkissat.


Neljäs hyvä juttu oli yrittäjäkurssi HYPYT, jossa tapasin mukavia ihmisiä. Sen puitteissa opiskelen vieläkin.
Ja edelleen opiskelen astrologiaa, jota pähkäilyä voi lukea blogissani Marsinkyydis. Se vaan on niin mielenkiintoista, mutta tutkin tällä hetkellä melkeinpä omia transiittejani.

Tein kissojen kanssa pihaa luodessani pienen lumilyhdyn ja sytyttelin kynttilöitä ulkoeteisen ikkunalaudalle

Uutta Vuotta sillä toivotan tervetulleeksi!

Naapurikylän mies Perttu Mathlin laulaa kauniisti Pienestä jouluenkelistä. Toivon, että he yhä ovat mukanamme!

8 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta sinulle! Ihania hevosia kahvilasi edustalla. Onko ne itsetehtyjä? Ihana, kun löysin tämän blogisi, täältä saa niin paljon ajateltavaa. Kiiton siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle, olen iloinen kun vierailet täällä! Noista hevosista voit kurkistaa enemmän tietoa Ruusumuorin Kesäkahvilasivulta:
   http://ruusumuorinkesakahvila.blogspot.fi/2012/07/pajutaiteilija-hilkka-valikangas.html

   Poista
 2. Oikein hyvää uutta vuotta!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista

 3. Hyvää uutta vuotta Sinulle !
  - Amalia -

  VastaaPoista
 4. Tulipas kuistista mukavan oloinen! Kaikenlaista ahkeroit viime vuonna, selvisit homeista ja muustakin surusta. Hyvää jatkoa kaikelle sille mukavalle, joka on jo alkanut tai alkamassa. Ennen kaikkea, hyvää terveyttä! Talon puulämmityksessä on monta vaihetta, johon terveyttäkin tarvitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Kaikkea hyvää myös sinulle! Meillä on monta ilon aihetta elää ja olla.

   Poista

Olen iloinen kommenteista!