maanantai 9. joulukuuta 2013

Yhdeksäs luukku ja tontun horoskooppi

Pöytäliinoja riittää, ihan jouluisiakin! Mietin, mitä tuohon luukkuun pistäisin...

Ja laitoin tämän. Muistaakseni PMK:n hyvää puuvillaa, koska sekä väri että kuosi ovat kestäneet jo yli 30 vuotta. Tämä kangas taisi olla ensimmäisiä tekemiäni jouluverhoja tässä tuvassa. Ikkunaan laitoin ja lampun koopaan tuollaiset pampulatkin. Ja pöydällä oli pieni liinakin tuosta valkoisen kanssa. Sitten nuo olivat usein pikkupoikien huoneessa joulua tekemässä, kunnes he katsoivat noita sydämiä ja sanoivat 'hyi ko tyttömäistä'. Rakkaudella tehdyt ja käytetyt kuitenkin! Painatus taitaa olla monelle ompelijalle tuttu!

 


Tontun horoskooppi

Jos jatkan horoskooppimerkkien tasolla tätä opiskeluani, niin siellähän on esim. Oinas-merkki tuolla kartalla huoneessa kaksi aika yksinäinen. Siellä alueella ei ole mitään planeettaa, kuten ei ole seuraavallakaan merkillä Kaksosella huoneissa 3-5. Eikö heille tapahdu sitten mitään, eikö kosmiset energiat sitten kosketa heitä? Kyllähän lehdissä heillekin tehdään horoskooppeja. Tällaista löysi tonttu!

Oinaat ovat nyt alueella, missä yleensä vallitsee Härkä-energia ja planeetta Venus. Oinaat, jotka ovat yleensä toiminnallisia ja meneviä, rauhoittuvat nyt ja kiinnittävät suurimman huomion kotiin, kodin turvallisuuteen ja viihtyvyyteen, mikä onkin paikallaan näin joulun alla. Oinaat ovat syksyn kiireissä huomanneet, mikä on todella arvokasta heidän elämässään ja panostavat nyt lähipiiriin. Läheiset tarvitsevat häntä nyt. Oinaat panostavat myös kodin kauneuteen ja miettivät mikä piristäisi kotia ja loisi hyvää tunnelmaa.

Kaksosilla taas on monta rautaa tulessa! Muistavatkohan he kaikkia lupauksia mitä ovat tehneet jo yhden viikon aikana?  Heihin on vaikuttamassa nyt ennen kaikkea 3.huoneen kaksosenergia tuplaavasti ja Merkurius. Nyt koko joulun ensimmäisen viikon kalenteri oli täysi ja sivussa jotakin jopa unohtuikin. Lähimmäiset kaipaavat kuitenkin (4.huoneen Kuu ja Rapu ja IC) ja panostus heihin toisella viikolla oli kuluneen viikonlopun aikana paikallaan. Jos seuraavat pari viikkoa ennen joulua Kaksoset pystyvät löytämään todellisen oman luovan idearikkauden ja kohdistamaan ajatuksensa niihin, jotka heille ovat tärkeitä, he rakentavat kaikille tyytyväisen joulun.

Kari Tapio haluaa Oikean joulun!

1 kommentti:

  1. Tuttu kankaan kuosi! Minullakin tuosta verhot joskus köökissä!

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!