perjantai 13. joulukuuta 2013

13. luukku ja tontun horoskooppi
Lucian päivä! Minulla on monta kaunista muistoa Lucian päivästä sekä Suomessa että Ruotsissa. Olen ollut aamutuimaan laulamassa ja herättämässä väkeä, tarjoamassa jouluglögiä ja piparkakkuja. Iloisia ilmeitä oli ihmisillä!

Siksi lisään tähän tämän kynttiläpöytäliinan, jonka eräs ystäväni on kirjonut. Valon juhlan kunniaksi!

Otan tuohon alas kartan astro.comista, koska siellä voin penkoa vähän enemmän noita asteroideja ja aspekteja niihin.

Löysin kuin löysinkin Lucialle oman asteroidin, joka on jo löydetty 1880-luvulla Wienissä. Joten Lucia on monessa maassa suosittu pyhimys.

Tämä kartan tein kylläkin pari päivää sitten, mutta ei siellä suurempia ole tapahtunut, Kuu tosin liikkunut.

Tontun horoskooppi


Kartalla osoittaa punaiset linjat noita haastavia aspekteja, siniset positiivisia ja vihreät aivan pienempiä kulmia. Joten sitä on hauska katsella väreineen. T- ristikin siinä näkyy, tosin ei tarkkana kulmina. Molempia värejä, sinisiä ja punaisia löytyy kuitenkin yhtä paljon.

Tuota karttaa voisi lukea vaikka kuinka paljon ja vaikka mistä näkökulmasta tahansa, mutta nyt on hauska ottaa esille Lucia-asterodi. Miten se sattuukin olemaan Aurinkoa vastapäätä eli oppositiossa? Lucia sijoittuu myös kartalla Auringon viidenteen huoneeseen! Onko tuo enää sattumaa edes!

Ihmeellistä!! Lucia haastaa itse Pohjolan Auringon kanssaan kilpasille. - Sinä kun tuot tuota valoa niin vähän tähän maailmaan, minä tuon omani. Ja se on lämmin ja elävä ja muistuttaa pienen ihmisen tiestä. Lucia on kartalla 5.huoneessa, tuo maailmaan luovuuttansa, lapsen mieltä ja pientä iloa!

En osaa nyt muuta, kuin tuoda tuon esille. Lucia kertoo varmasti paljon muutakin tuossa kartalla.


1 kommentti:

  1. Tuon kirjailun taidon kun joskus oppisi! Kaunis jouluinen liina.Näinä päivinä tarvitaakin Lucian tuomia evästyksiä..
    iloa ja lapsen mieltä!

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!