lauantai 21. joulukuuta 2013

21.luukku ja tontun horoskooppi

Tämä on iloinen pöytäliina! Tänä päivänä täyttyy iloisesti tupani muidenkin äänistä kuin omista askelistani. Serkkutyttö tulee tänne joulun viettoon ja poika kaukaa Lapin saloilta. Toivon heille hyvää ja turvallista matkaa! ...eipä silti, on tässä muuan tonttu kurkistanut sisään, he kun ovat kummasti liikkeellä.

Kuinkahan monta joulua tämäkin liina on nähnyt? Kuinkahan monta joulua kukin emäntä on tupaansa rakentanut? Ja kuinka monta ovat tehneet yksin isännät? Sillä näinkin päin nykyään tehdään! Se on maailman meno! 


Nyt tekee mieleni katsella vähän iloisempia karttamme kohtia. Nappaan tähän vielä eilisen kartan. 


Tontun horoskooppi

Tuolla ympyrän alapuolella on ruudukko, mistä näkee tämän hetkiset aspektikuviot. Voisin noin äkkiseltään sitä katsoessani todeta, että haasteellisia aspekteja on melkein yhtä paljon kuin positiivisiakin. Tasapainossa ollaan!

Noukin nyt esille ne iloiset kuviot:

Marsilla on kolmio Venukseen ja Ascendenttiin eli nousumerkkiin. Mars viis veisaa jähmeästä Venuksen kulusta, se pukkaa sitä persuuksiin ja sanoo että antaa palaa! Nyt tehdään jotain mukavaa! 

Saturnuksella on kolmio Jupiteriin. Ovet auki vieraille tulla sisään! Ovet auki myös mielelle, pukata huolet pois ja rentoutua. Tuli mieleen se suutari, joka siivosi ja odotti Jeesusta kylään tulevaksi. Tulikin ihan muita, köyhiä ihmisiä, joiden suutari antoi tuvassaan lämmitellä. Jeesus tuli heidän kauttansa. Ollaan reiluja! 

Kheironilla on myös kolmio Jupiteriin. Ei suurempia viiruksia liikkeellä vielä. Syödään vitamiineja ja kivennäisaineita! Pidetään vatsahapot kunnossa, että jaksetaan vähän mässäillä sitten jouluna. 

Uranuksellakin on kolmio Kuuhun kartalla, se on jo tänään ohi mutta on vaikuttamassa vielä. Uranus tahtoo vähän jotakin erilaista kotiin. Vaikka sen uuden pöytäliinan. Tai lisää ledvaloja. Tai jäälyhdyt pihalle! Lumiukkoa ei taida syntyä. Jotakin iloksi ohikulkijoille! Onhan viimeinen adventtipyhä tulossa.

Ja on siellä muutama loistava sekstiilikin, kuin tähtiä taivaalla. Neptunuksen sekstiini Auringolle, se paistaa suoraan sydämeen! Ja Pluton tähti Kheironille loistaa muistaessa läheisiämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!