sunnuntai 15. joulukuuta 2013

15. luukku ja tontun horoskooppi


Tottakai minullakin on Marimekon joulukangasta, jota sitäkään en paljoa raskinut ostaa. Mutta löytyy joulukappa ikkunaan, pieni pöytäliina ja jotain muutakin. Halusin sinä jouluna jotain hyvin syvän punaista, melkein verenpunaista (energiat tuolloin olivat vähissä) ja se löytyi tästä Marimekon mallista. Yritin tuoda netistä kankaan, mutta en löytänyt, joten otan kuvan. ....

Löysinkin sen eteisestä puuarkun päällisenä.

Tontun horoskooppi

Sain eilen postissa Astro Logoksen, Suomen astrologisen yhdistyksen lehden. Siinä käsiteltiin Merkuriusta, tuota vikkelää Aurinkoa lähinnä olevaa planeettaa. Otan sen esille vielä tässä Suomen yleisessä kartassa tälle päivälle.


Siellä näkyy Aurinko ja aivan vieressä Merkurius, joka tulee vuoden vaihteessa yhtymään Auringon kanssa ja ohittaa sen. Merkuriushan pyörii tuossa Auringon lähettyvillä enimmillään 28 asteen etäisyydellä.

Nyt tuo yhtymä koskee myös Keskitaivasta eli työnakselia MC:tä sekä merkkiä Jousimiehessä ja on siten merkittävämpi. Seppo Tanhuan video kertoo koko vuodenvaihteen horoskoopista tässä.
Siellä tutkitaan karttaa, jossa Aurinko ja Merkurius on jo Kauriissa ja saapunut kontaktiin Pluton kanssa. Eli tässä on jo suomalaisten yhteistä linjaa tulevalle vuodellekin. Kannattaa kurkistaa!

Minua kiinnostaa nyt uusi Astro Logos lehti ja luen sen sanomaa Merkuriuksesta.

Merkuriuksen symboli kuvataan usein myös tällaisena. Tämä merkki on mukana minun merkonomilakissani ja tätä merkkiä näkyy usein myös okkulttisena kulttina. Käärmeet tuossa sauvan ympärillä kuvaavat myös parantajan voimia, energiakanavia. Merkurius voimapiiriin kuuluvat kauppiaitten ohessa myös kirjailijat, astrologit, matemaatikot, insinöörit, liike-ja mediahenkilöt, neuvonantajat, lääkärit, liikenne ja kuljetus. Niin hurjasti asioita, että jos Merkurius yhtäkkiä katoasi Aurinkokunnasta, niin mihinkä joutuisimme! Hähää! Tästä visiosta ei tykätä! Ilkeä letkaus! Mutta edellistä luetteloa poimin Rob Tilletin (kotipaikka Australia) astrotietoudesta.

Tontulla tässä tulee esiin omia mielikuvia tästä pienestä planeetasta, sen liikkumistavasta. Sehän kiertää niin hitaasti oman akselinsa ympäri, että toinen puoli ehtii aika lailla jäähtyä, kun toinen puoli planeetasta käy tosi kuumana. Ilmankos sitten Merkuriuksen 'pimeästäkin puolesta' puhutaan. Jos sen toinen puoli on älykkyyttä, tiedonjakoa ja oppimista yleisen hyvän käyttöön, niin siellä toisella puolella voi olla nerokkuutta taloudellisessa petoksessa tai vaikkapa nettihuijareita, taskuvarkautta, rötösherroja jne. Ja eihän nämä ääripäät ole planeetassa, vaan ihmisessä itsesään. Planeetta vain symboloi ja heijastaa näitä energioita esiin. 

Joten jännä nähdä mitä Merkuriuksen yhtymät nyt auringon kanssa ja myöhemmin Pluton kanssa tuovat meissä ja maassamme esiin. Nyt kuitenkin tuo yhtymä on tuolla Jousimiesten kohdalla, joten voimme odottaa kaikilta Jousimiehiltä tietoa ja uusia ideoita, joihin tarttua ja mennä mukaan! Joten kaikki Jousimiestontut liikkelle ja kieli laulamaan! Odotamme teidän avaavan tiedollista arkkuanne ja tuomaan ideat julki niin työmarkkinoille kuin ystävien ja kodinkin piiriin.

Tässäpä sitä merkuaalista ilottelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!