sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kahdeksas luukku ja tontun horoskooppi

Tämä kangas on todella kaunista ja hyvää provencelaista mallia, lämpimän, pehmeän ja vähän taitetun punaista. Ostin sitä kerran ystäväni liikkeestä. Tosin rahavarani oli niin niukkaa, etten paljoa sitä raskinut ostaa. Mutta monet joulut se on koristanut tuvan ikkunaa. Sittemmin kun sen väri on vähän kauhtunut, olen käyttänyt sitä joissakin tilkkutöissäni. Kankaan laatu on kestävää ja hyvää puuvillaa.


Tässä tämän päivän kartta. Jos joku on päässyt jyvälle näistä kartoista ja siitä miten niissä näkyy taivaan muutokset, niin tässäkin näkyy yksi niistä. Mars on Maan naapuriplaneetta, tosin ulompana kulkemassa, joten sillä menee reilu 2 vuotta, kun se saa kierrettyä yhden kerran Auringon ympäri.
Näin ollen se viipyy yhden tähtikuvion eli horoskooppimerkin edustalla pyöreästi noin 2 kuukautta. Mars myöhään eilen illalla siirtyi Vaaka-merkkiin.


Tontun horoskooppi

Mars löytyy tuolta kartalta suoraan ylhäältä uros-symbolissa (ympyrä ja nuoli vinosti oikeaan). Se miehinen, punainen, sotaisa ja toimelias planeetta.

Ennen Vaakaa Mars oli Neitsyeen tähtikuviossa ja vaikutti pohdiskelevan pikkutarkalla energiallaan vähän kaikkiin. Varsinkin Neitsyt-merkkiset ovat tehneet jotakin hyvinkin järjestelmällistä ja tarkkaa hommaa hoivaten, järjestellen tai arkistoiden asioita.

Nyt päästään tuosta pikkutarkasta toimesta toisenlaiseen toimen laatuun, vähän kuin kiikkilaudalla kiikkumaan etsimään vauhtia ja tasapainoa. Kaikessa toiminnassa ajatellaan enemmän sitä, miten kaikkien olisi mukava olla, otetaan huomioon ympärillä olevat toimijat ja voidaan lopulta päätyä siihen, ettei oikein tiedetä miten olisi parasta toimia. Jos tulee sotkua, niin sille nauretaan hyvät naurut ja aloitetaan alusta, ainakin ideoimaan. Vaakahomma on iloista, idearikasta ja ystävällistä. Muutenkin Mars vaeltaa tuolla ihmissuhteiden alueella Vaa'an omassa tilassa, jota hallitsee Venus-planeetta, tuo rakkauden naisellinen planeetta.

Tietenkin kaikki Vaaka-merkkiset tästä saavat nyt toimiinsa pontta ja jutun alkua. Heistä hehkuu myös aivan erityistä lämpöä. Jos Vaaka-ihmiset ovat aikoneet ja miettineet ja puntaroineet jopa jahkaillen asioita, niin nyt he saavat jotakin aikaseksi. Ja kyllä Vaaka tarvitseekin tällaista energiaa, koska eteen päin mennessään Mars-planeetta tulee oppositioon Uranuksen kanssa. Viikon päästä voi hyvinkin tulla jo muutoksia elämään. Joulusuunnitelmat menevät ehkä uusiksi. 

Juttelen näistä astrologisista jutuista ja tulevista energioista kuitenkin nyt vain joulukalenterin ajan, en sen enempää, ja niistäkin vain pintapuolisen tonttumaisesti virne kasvoilla. Mutta kuka ottaa lehtienkään horoskooppeja kovin vakavasti? Vaikka ihan vakavalla mielellä niitä tulkitsevat ihan kokeneet astrologit ja ihan oikean kartan kanssa, jota tässä nyt yritän valaista. Nyt siis Vaakakin sai kalenterihoroskooppia tässä hiukan. Samoin yritän tehdä kaikkien muidenkin merkkien kanssa. Ihan harjoitellakseni.

Poika kertoi tuossa eräästä bändistä, joka on saanut omalla tavallaan kunniaa ja mainetta, joten sopinee tähän Marsin uuteen menoon: Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!