lauantai 14. joulukuuta 2013

14. luukku ja tontun horoskooppi


Tässäkin on talon vanha hyväksi todettu joululiina. Huomaan, että kun tulin taloon, en paljon itse niitä omistanutkaan. Yksin asuessa päällimmäisenä oli kai kynttilät ja pitkät kirjeet ystäville. Nyt en jaksaisi niitä enää kirjoitella. Tuntuu ettei kädetkään enää tottele käsin kirjoitettua tekstiä. Yritän kirjoittaa ehkä yhtä nopeasti kuin sormilla koneella, ja eihän se käy. Ihmeellisiä virheitä tulee! Toki kirjoitan vielä heille kirjeitäkin joskus, jotka eivät käytä tietokonetta, mutta heitä on vähän. Käsiala on kärsinyt tekniikan muutoksista. Oletteko huomanneet?


Tontun horoskooppi

En tuo tähänkään nyt karttaa, sitä voi kurkistaa edelliseltä sivulta.

Ei varmaankaan ole sattuma, että tuo ihmissuhteiden alue tuossa kartalla on noin laaja Jupiterin ja Pallas Athenan kanssa, milloinka muulloin ajatus kulkee niin moniin sukulaisiin ja ystäviin kuin juuri jouluna. Mutta tuossa huoneessa on monta muutakin tekijää. Tuolla Pallas Athenen vieressä on Vertex, jonka merkityksen etsin (siis asia johon en vielä itse ole perehtynyt) Suomen astrologisen seuran sanakirjasta: "(lat. "pyörre") Vertex on ensivertikaalin ja horisontin leikkauskohta lännessä. Vertexin vastakohta on antivertex, joka on sama leikkauskohta idässä. Vertex-Antivertex on akseli kuten AS-DS mutta vähemmän käytetty. Se liitetään nykyisin tulkinnassa ominaisuuksiin, joita ihminen etsii muista ihmisistä tai se viittaa pakonomaisiin ja kohtalokkaisiin kohtaamisiin ihmisten kanssa."

Siis Vertex sopii hyvin tuohon alueeseen. Kun se on vielä Neitsyessä, en ihmettele ollenkaan jos tämä hyvinkin koskee esim. erästä Neitsyt-ystävääni, joka parhaillaan on Tallinna-matkallaan. Perästä kuulen!

Tällä alueella on myös Vaaka-merkki, jota Mars-planeetta on lähtenyt kulkemaan ja panee puhtia usein niin jahkailevaan Vaaka-persoonaan. Nyt he ovat tarttuneet moneen sellaiseenkin asiaan, joka vähän on jäänyt roikkumaan. Varsinkin siellä kotona. Sillä Vaaka-tähtikuvioissa on myös Vesta, kotilieden hoitaja, tulen kantaja ja valon näyttäjä. Sekä Ceres, tekisi mieleni sanoa 'kotimaisen maan puhtaiden tuotteiden' suojelija.  Mitähän hedelmää ja kinkkua syömme tänä jouluna? Ceres on maan äiti, ja tässä huoneessa ja Vaaka-merkissä korostuu myös tämä toisten huomioiminen ja välittäminen. Vesta siinä vierellä on suojelemassa tätä kaikkea. 

Tämä tuo lisää hyvää joulumieltä meille kaikille ja erityisesti Vaaka-merkeille! 

Kirjoitetaan korttiin pikkuisen pitemmästi heille, jotka eivät käytä tietokonetta, eivätkä pysty seuraamaan facebookin iloja ja suruja, saatikka sitten näitä blogeja jotka täyttävät maailmanlaajuiset näkymättömät kanavat ja magneettiset väylät. 

Tietenkin Ave Maria, mutta vähän toisenlainen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!