maanantai 23. joulukuuta 2013

24. luukku ja tontun horoskooppi

Viimeinen luukku pöytäliinoja ja tähdistä katsomista!

Kävin kirppikseltä tyhjentämässä oman pöytäni. Tavara ei oikein ollut kiertänyt. Varmaan tuttua kaikilla kirppistoreilla tähän aikaan.

Mutta omiin sormiini tarttui taas jotakin, jota en suurin surminkaan voinut vastustaa. Pöytäliina!! Vahvaa, kauniin punaista, vanhaa puuvillaa, johon joku oli käsin kirjonut yltympäriinsä kuusenhavuja ja kynttilöitä. Sellaista ei tehdä hetkessä, ehkä syksyllä aloitettu, jotta saataisiin joulupöytään. Oh!!

Ei minun tarvinnut sitä kauaa sormissa pyöritellä, kun menin tiskille ja maksoin. Nyt se juhlistaa tuvan pöytää, jossa juuri turistiin torttukahvien kera nuorten kanssa maailman menosta. 


Joskus suren, kun hyplin sellaisia pöytäliinoja, joista näen, että ne on tehty suurella vaivalla, mutta piirongin laatikkoon jääneet ehkä ilman käyttöä ja sitten kirpparille päätyneet. Jopa pelastan joskus noita kaunottaria, ehkä oman piirongin laatikkoon talteen... Tätä liinaa ei ole sääli. Sormin tunnen, että se on viettänyt monet iloiset joulut. Nyt se vain muutti tupaa! Tervetuloa vanha liina!

Sen ääressä vietämme tämän joulun juhla-aterian, uudet ihmiset sitä ympäröi! HYVÄÄ JOULUA !

Tontun horoskooppi

Mitä energioita lähettää kosminen ilmasto ympärillemme? 


Otan esille tuon ilon pikkukolmion, joka muodostaa taivaalle oman energialähetyksen. Sitä on heijastamassa Jupiter Rapu-hoidollaan käsikädessä Saturnus Skorpioni-syvyyksiltään. Vettä vettä!
Mutta tässä tuo vesi on hoitavaa ja anteliasta. Veden kuuluisi olla koko maailmalla hoitavaa ja anteliasta. Sitähän se ei ole. Puhdas vesi on ongelma yli maailman. Me suomalaiset elämme sen yltäkylläisyydessä. Ainakin minä tiedän juovani maailman parasta vettä!! Olen oppinut olemaan sille hyvin kiitollinen! 

Kuu Neitsyessä luo sille juuri nyt hyvin parantavaa voimaa! Kun Kuu on Neitsyessä, meillä on yleensä tässä vaiheessa joulua puhdas tupa, lahjat kääritty ja lähimmäisen rakkaus nousee pinnalle. Neitsyt-voima on maa-elementtissä ja sen tervehdyttävässä lempeydessä. 

Voin melkein kuvitella tämän naisellisen voiman ojentamassa oikean käden Skorpionin tummiin vesiin, hiljentäen sitä, tyynnyttäen, parantaen ja vilvoittaen. Skorpiomainen kritiikki, änkyröiminen ja itsevarmuus painaa nöyrästi päätä ja antaa sen tapahtua. Aivan kuin kaikissa meissä ehkä sulaa se jokin tavallinen arkiasenne.

Neitsyen vasen käsi on auki Jupiterin kodikkuudelle, mitä sen Rapu-energia nyt tarjoaa. Siinä on äidillistä hellyyttä, johon voi turvautua nyt seurassa kuin seurassa. Ajatukset soljuvat leppeästi ihmisestä toiseen, myötätunnon ovi sydämessä on sepposen selällään, laput silmiltä ovat pudonneet ja vaikka ympärillä on pimeää, Ravun kirkas vesi välkehtii valoa.

Nyt luin tätä kuviota pelkällä omalla intuitiollani  ja toivon, että sen viesti kertoi tämän kosmisen ilmavirran oikealla tavalla. Olemme tälle energialle nyt avoimina, sillä joulu herkistää ihmismielen.

Joululaulut soivat kaikkialla, tässä soi Kirsi Ranto ja Siivet!


Kaikille lukijoille Rauhallista ja turvallista Joulua!3 kommenttia:

Olen iloinen kommenteista!