perjantai 23. joulukuuta 2022

Runollinen joulukalenteri 23.12.2022

 En ole ostanut kaupan upeaa amaryllistä, koska en halua väheksyä sitä aitoa vanhaa alkuperäistä amaryllistä, joka nyt monen vuoden jälkeen innostui kukkimaan. Kukka on aika vaatimaton, mutta herkkä sellaisenaan. 

Nyt on vuorossa joululaulu Ukrainasta!

Tämän mystisen laulun olen ymmärtänyt olevan aito ukrainalainen joululaulu. Tästä sen pitäisi löytyä.

4 kommenttia:

 1. Hei, sinulla on tuo maatias amaryllis. Olen vuosia etsinyt sen sipuleita enkä mistään löydä. Olen n 10 vuotta sitten omistanut sellaisen. Kun muuttaessani unohdin sen syksyllä takaterasille ja kun kysyin sitä oli siivottu roskiin.
  Kysyn mistä voi saada sipuleita kun niitä ei löydy mistään kaupan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Minäkin olin kasvattanut sitä aivan väärin. Olin nimittäin vaihtanut sille multaa, mitä ei saa tehdä. Ahtaassa vanhassa mullassa ja vanhassa purkissa se kasvattaa sipulipoikasia. Minulla ei ole niitä, valitettavasti. Mutta jos olet kiinnostunut, voin kysyä sen alkuperäiseltä omistajalta jos hän antaisi tietonsa (facebook) niin voisitte vaihtaa sanaa. Oletko facebookissa? Minä olen siellä ja löydät seinäni ja voit viestittää.

   Poista
  2. Anonyymi, joka tässä kirjoittelit, nyt on tiedossa vanahan ajan amarylliksen sipuleita. Ystäväni hajoittaa purkissa niitä. Onko sinulla antaa osoite tai jokin yhteys, jotta voisimme ryhtyä toimeen.

   Poista

Olen iloinen kommenteista!